PROJECTEN

PROJECTEN

Verhuur

De inzet van zeecontainers op evenementen en festivals is een steeds belangrijker aspect aan het worden: eenvoudig operationeel te maken en inzetbaar voor allerlei doeleinden. Onze zeecontainers kunnen immers worden ingezet als kassa container, koelcontainer, vriescontainer, kantoor container of showroom container. Een totaalpakket aan zeecontainers voor uw evenement of festival kunnen wij aanbieden, met een breed scala aan mogelijkheden.

Ons breed aanbod aan huur containers voor evenementen en onze eigen transport service maakt ons een flexibele en uitstekende partner tijdens het evenement of festival. Op deze pagina vindt u enkele gerealiseerde projecten op evenementen en festivals.

Bekijk onze verhuurpagina voor al de mogelijkheden in het huren van een container.

VERHUURPAGINA

Vraag vrijblijvend een OFFERTE aan!

MEER INFO?
Bel: 0172 604343

VERHUURPAGINA

Verkoop

Zeecontainers kunnen, mede door de grote variëteit in afmetingen, worden ingezet voor allerlei doeleinden. Zeecontainer modificatie is voor ons dagelijks werk. Inmiddels realiseerden wij al enkele technische hoogstandjes. Hierbij kan worden gedacht aan onder andere aggregaat containers, mobiele kantoren, werkplaatsen of schaft containers, koelcontainers of brandwerende ketelhuizen. De mogelijkheden binnen ons verkoopprogramma zijn uitermate divers, zeecontainers kunnen hierdoor geheel naar wens van de klant worden ingericht.

Wij denken graag met u mee in het modificeren van een zeecontainer. Ons divers assortiment zeecontainers, de mogelijkheid tot aanpassing van zeecontainers en onze eigen transport service maken ons een flexibele partner in uw project.

Op deze pagina vindt u enkele gerealiseerde projecten van onze verkoop containers. Neemt u contact om uw wensen en de daarbij horende mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de verkooppagina voor al de mogelijkheden in het kopen van een container. Ook voor een gebruikte zeecontainer kopen bent u bij ons aan het juiste adres.

VERKOOPPAGINA

Vraag vrijblijvend een OFFERTE aan!

MEER INFO?
Bel: 0172 604343

VERKOOPPAGINA

Na specifieke aanpassingen naar wens van de klant zijn zeecontainers bruikbaar als:

Kantoor- en magazijnruimte, aggregaat containers, compressor containers en diverse andere toepassingen op maat gemaakt. In overleg met de klant zijn de mogelijkheden met zeecontainers oneindig. Op onze website vindt u informatie over ons verhuurprogramma en impressies van verkoop, transport en projecten. Voor meer informatie neemt u graag contact op via telefoon of email.

Vacatures

Projecten berichten

Projecten video

Voorbeeld projecten video

Projecten video

METAALBEWERKER GEZOCHT !!!

Hieronder vindt u onze recentste vacature van Pieterse Containerhandel & Transport

Projecten berichten

Een mooi project met drie 40 ft high cube zeecontainers, volledig aangepast tot één geschakelde ruimte.